Gle ovde svako ima svoj ukus, to bi trebalo postovati medjutim mora se postovati svaki trud koji je neko ulozio u svoj auto. Dakle kad ovde kacimo svoja vozila, ne morate aminovati sa "BRAVO KAKO JE DOBAR", kritike su uvek dobrodosle medjutim ako onaj ciji je auto kaze "Ne mislim tako" tu se zavrsava rasprava.
I ja se apsolutno slazem da su plave pozicije ciganska posla, ali ako se nekome svidjaju - njegov auto on ce ga raditi onako da se NJEMU svidi ))
Malo vise postovanja tudjeg rada i ulaganja nije na odmet )
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Da - da kontam ja vas u potpunosti. Ja nisam covek koji ce da vas pljune i omalovazi zato sto nesto radite drugacije Cak sta vise niko ovde nije takav i zamolio bih vas bes teskih reci. Ipak poruke nemaju oci, usi, usta, ruke da ukapire sta mi u stvari mislimo i kako se osecamo. Eto, desi se propusti u razumevanju. Ne bih voleo da se pokacite zbog necega za sta ste PREDPOSTAVILI. Jel okej to?:D
Evo sta sam uradio novo na kolima.Stavio sam novu rucicu menjaca od koze,uradio crveni tapacirung na vratima i stavio obrvice na farove.Ovo crveno platno na vratima je korisno zbog toga sto je rucica sada uocljivija. Desavalo se da kada nocu vozim nekog da u mraku nemoze lako da nadje rucicu da otvori vrata,sada to nije vise problem.
Evo i slika
Nisi lepo odradio obrvice,i mozda je Alekre u pravu da bi bilo bolje kada bi obrvice stojale horizontalno
cime si odradio crveni tapacirung na vratima? Lepo izgleda
Znam i ja da su bolje alu felne od ratkapni,ali za njih treba min 250 e i to za polovne. Prece mi je da farbam komplet limariju. Inace na vratima je crveni somot,on mi je najlepsi bio na dodir. Alekre, lepo joj stoje tvoje felne ,mozes li mi reci koji si program koristio da ih stavis ?