golf 1
Moderator: lengenda
Evo kako je golf kod mene opet:
Prodavao sam golfa za 300e jedno vreme i dodje lik, sve kao do jaja, kupuje itd itd...
Ponudi on meni passata dvojku u zameni uz odgovarajucu doplatu i ja pristanem...
Odvezem mu golfa na medak i provalim da lik trguje kolima... Ponudim mu Audija 80cc (tada kevin auto) sa mrtvim motorom i on hteo da ga kupi za 300e, medjutim keva ga nije davala... I kevi u 12 uvece dune i pita lika jel hoce da joj da golfa za audija i ovaj lik naravno pristane i eto... Golf je opet moj
Prodavao sam golfa za 300e jedno vreme i dodje lik, sve kao do jaja, kupuje itd itd...
Ponudi on meni passata dvojku u zameni uz odgovarajucu doplatu i ja pristanem...
Odvezem mu golfa na medak i provalim da lik trguje kolima... Ponudim mu Audija 80cc (tada kevin auto) sa mrtvim motorom i on hteo da ga kupi za 300e, medjutim keva ga nije davala... I kevi u 12 uvece dune i pita lika jel hoce da joj da golfa za audija i ovaj lik naravno pristane i eto... Golf je opet moj
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
Auto je bio iscukan po malo sa svih strana, motor je crko skroz, tj blok se raspao kod pumpe za vodu, struja ga je zajebavala, plin bez atesta, bez papira i potreban servis, signalizacija mrtva, menjac crkao... Ukratko, keva je jedina osoba koja je znala da vozi taj auto 
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Golf je rasklopljen do srafa... Ostali na njemu motor, menjac i trapovi... Odlucio sam da jedem go*na do kraja sa ovim chudom kad sam vec poceo... Limariju pocinjem da radim polako... Ako neko vidi vrata za golf 1 (5 vrata model) ili jettu 1 na prodaju nek zove ili pusti poruku na 064/401-801-1...
Kad odem sledeci put u vikendicu slikacu pa cu da vas zamracim slikama
Inace kupio sam haubu sa netaknutom izolacijom(ka motornom prostoru) za 800 din
Kad odem sledeci put u vikendicu slikacu pa cu da vas zamracim slikama
Inace kupio sam haubu sa netaknutom izolacijom(ka motornom prostoru) za 800 din