po novom mora sipka da bide oblozena gumom ili necim drugim ne znam tacno
Atest za TNG 2013
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Atest za TNG 2013
kod mene je to sve ko betonirano, ne treba mi sipka za zadnje amortizere koliko dobro drzi 
Sta se cudite, plinadzijama pala sekira u med i samo trljaju ruke. Kako, gde, i dali je bezbedno su izbusili rupe na karoseriji njih bas briga. I eto te sipke ili teleskope koje ugradjuju poprecno i izbuse blatobran i za nekoliko godina a mozda i pre eto posledica rdje i gde je tu ispravno postavljena boca.
Mnogo je bolje da se postavi postolje i ako se mora busiti da se izbusi pod gepika i tu ima manje vlage i sigurno je mnogo bolje tako odraditi nego busiti blatobrane.
Mnogo je bolje da se postavi postolje i ako se mora busiti da se izbusi pod gepika i tu ima manje vlage i sigurno je mnogo bolje tako odraditi nego busiti blatobrane.
Ma kakva bezbednost,koliko puta se dogodila nesreca zbog plina,koliko se automobila zapalilo,ovo je bre cista otimacina od nas siromasnih
Tako da im je sasvim svejedno kako je ugradjeno,samo da oni dobiju pare
Tako da im je sasvim svejedno kako je ugradjeno,samo da oni dobiju pare
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Auu danas sam zvao amss da vidim kad ce dolaziti ovi za attest. A oni kazu da su me upisali i ispred mene ih ima oko 300 i ko zna kad cu doci nared.
Ima li ovde na forumu neko iz Nisa da mi kaze kakvo je stanje u Nisu za atest. Ako se moze brze zavrsiti da to odradim tamo.
Tamo su ranije atest radili u masinskom falkutetu.
Ima li ovde na forumu neko iz Nisa da mi kaze kakvo je stanje u Nisu za atest. Ako se moze brze zavrsiti da to odradim tamo.
Tamo su ranije atest radili u masinskom falkutetu.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Jos gore, ovde se mesec dana ceka.
Pa dobro za mesec dana ali da mi kazu datum kad moze. Ovi odavde mi rekli zovi pa ce vidimo.
Zvacu sutra masinski pa da vidim sta ce reci.
Ej ko da ce letimo na mesec pa sve mora tako detaljno i komplikovano. Ova godina je presek i bice najvece guzve cele godine a mozda i nadalje.
Zvacu sutra masinski pa da vidim sta ce reci.
Ej ko da ce letimo na mesec pa sve mora tako detaljno i komplikovano. Ova godina je presek i bice najvece guzve cele godine a mozda i nadalje.
Gledam sada ove vase slike i mogu reci da ja u autu nemam nikakva creva za plin (osim ona sto idu iz isparuvaca u karburator), sve ostalo su cevi. 
Build for Siberia, not for suburbia!
Zvao sam masinski fakultet u nisu i tamo zakazuju atest tek za 2 oktobar.
Ja jos atest nisam uradio, na spisku je upisano oko 400 vozila a oni u ovu selendru od grada leskovca nisu dolazili mesec dana. Tek su dosli da rade samo jedan dan u prosli utorak. Navodno treba doci komisija iz BG-a i da rade nekoliko dana a ja ponovo da ih zovem u naredni utorak da vidim koliko je zalosna situacija.
Kao da zivimo u kamenom dobu i svi se bune ali niko javno. Kako nas mafija od pet sest b..... u zdrav mozak j.......
Ja jos atest nisam uradio, na spisku je upisano oko 400 vozila a oni u ovu selendru od grada leskovca nisu dolazili mesec dana. Tek su dosli da rade samo jedan dan u prosli utorak. Navodno treba doci komisija iz BG-a i da rade nekoliko dana a ja ponovo da ih zovem u naredni utorak da vidim koliko je zalosna situacija.
Kao da zivimo u kamenom dobu i svi se bune ali niko javno. Kako nas mafija od pet sest b..... u zdrav mozak j.......
-
Boki78
Lajka bi pre stigla na magnetnu rezonancu (doduse istu ne bi prezivela ni ona ni aparat) nego sto ces na atest za gasdejca wrote:Zvao sam masinski fakultet u nisu i tamo zakazuju atest tek za 2 oktobar.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Au čoveče, pa i ja spadam pod taj reon, a još se nisam ni interesovao za atest. Registracija ističe u avgustu. Znači, ostajem bez tablica definitivno...
Epa Dare sutra pa se raspitaj gde jos ima u Nisu pa javi ako i ja mogu brze da zavrsim jer i meni registracija istice 2 avgusta. Ja znam samo za masinski fakultet u nisu ali kad je tamo tolika guzva sigurno je i na drugim mestima. To nam je jug Srbije jos jedan primer gde smo.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Raspitacu se posle srede jer ne mogu pre. Sadasnji atest sam radio u AMSS na poligonu, tj auto pijaci. Ali to je bilo jos 2008.
sada je pitanje da li si atest radio pre ili posle registracije jer ako imas 4 godine i 364 dana atesta onda mozes da produzis ovu, a radis za sledecu . a imas i foru sa mogucnoscu registracije mesec dana unapred...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
A ako se plin ne vodi u dozvoli "sunes" jednu crvenu do dve na tehnickom i niko ti nishta ne kaze ! 

Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
opet ti dodje na isto za pet godina 100 evra...pod uslovom da te ne nahvataju na putu a onda ces i na mostu i na cupriji da calnes...
a neki su to posmatrali i sa pravne tacke gledista, samo fali samoorganizacija....
http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/383 ... uze-drzavu
a neki su to posmatrali i sa pravne tacke gledista, samo fali samoorganizacija....
http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/383 ... uze-drzavu
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "