Lambda sonda
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: Lambda sonda
a koliko kosta protokomjer za ladu 112 1.6
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Ako se dobro sjećam oko 110 do 120 eura.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
http://autosensori.rs/product_info.php?products_id=591duro wrote:a koliko kosta protokomjer za ladu 112 1.6
http://www.kupindo.com/Automehanika/187 ... -116-BOSCH
odgovara protokomer od opel astre 1.6.Neznam tacno koji model opelovih benzinskih motora ali treba pogledati.Menja se ulozak protokomera a kuciste ostaje isto ladino.
Evo nesto veoma vazno o protokomerimaZile wrote:odgovara protokomer od opel astre 1.6.Neznam tacno koji model opelovih benzinskih motora ali treba pogledati.Menja se ulozak protokomera a kuciste ostaje isto ladino.
https://www.drive2.ru/l/1220917/
Pozdrav,
hteo bi da mi neko objasni i ako sam citao i na kraju ne znam sta da radim, pali mi se Chek engine. U toku malo duze voznje i ne uvek, mi se ugasi. Predpostavljam da je sonda otisla. E sad ne znam koju da kupim i gde da narucim? Imam 110 16v 2004 godiste. I ne koristim plin jer sam ga pre dosta godina izvadio (ugradili mi bez sekven sistema, pa sam imao problema samo)
Bio bih zahvalan ako mi neko objasni sta da radim, inace bio sam kod majstora i pregledavao ga je i pokusao da obrise tu gresku medjutim ona se upali tako da sam 90% siguran da je sonda.
hteo bi da mi neko objasni i ako sam citao i na kraju ne znam sta da radim, pali mi se Chek engine. U toku malo duze voznje i ne uvek, mi se ugasi. Predpostavljam da je sonda otisla. E sad ne znam koju da kupim i gde da narucim? Imam 110 16v 2004 godiste. I ne koristim plin jer sam ga pre dosta godina izvadio (ugradili mi bez sekven sistema, pa sam imao problema samo)
Bio bih zahvalan ako mi neko objasni sta da radim, inace bio sam kod majstora i pregledavao ga je i pokusao da obrise tu gresku medjutim ona se upali tako da sam 90% siguran da je sonda.
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Ako si bio kod majstora onda bi morao biti 100% siguran, jer lambda sonda ima svoje greške, koje prijavi, a k tome se može vidjeti kako radi (ako radi).
Što se tiče toga, koju da kupiš, original su Bosch, a ja nisam imao puno sreće sa drugima, mada je bruyoni rekao da je on bio zadovoljan i sa nekim zamjenskima.
Vodi računa da ti imaš dvije lambda sonde, pa baš i ne bih mijenjao na pamet na tvom mijestu. Prvo očitaj greške, pa provjeri rad lambda sonde na dijagnostici pa tek onda mijenjaj, ako treba.
Što se tiče toga, koju da kupiš, original su Bosch, a ja nisam imao puno sreće sa drugima, mada je bruyoni rekao da je on bio zadovoljan i sa nekim zamjenskima.
Vodi računa da ti imaš dvije lambda sonde, pa baš i ne bih mijenjao na pamet na tvom mijestu. Prvo očitaj greške, pa provjeri rad lambda sonde na dijagnostici pa tek onda mijenjaj, ako treba.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Ko što Rašo reče, prvo očitavanje greške pa onda blo kakva intervencija
Samo da se ogradim, na ladi nisam menjao lambda sonde (tako da je bolje pročitati Rašino iskustvo sa otporom grejača) ali jesam na drugim vozilima.
Samo da se ogradim, na ladi nisam menjao lambda sonde (tako da je bolje pročitati Rašino iskustvo sa otporom grejača) ali jesam na drugim vozilima.
Hvala Vam na savetima, odlucio sam da auto odnesem prvo na dijagnostiku u Novi Sad u DDM Company jer ovde kod mene niko ne moze da ocita. I ovi sto su ovde "ocitavali" su mi sumnjivi jednostavno danas je i majstora tesko naci.
Jos jednom hvala!
I da jel znate mozda koliko kosta dijagnostika?
Jos jednom hvala!
I da jel znate mozda koliko kosta dijagnostika?
to je pravi pristup. dijagnostika za ladu kosta od 1000 do 2000 dinara kako gde. mada u vecini servisa ne naplacuju ako se kod njih radi opravka...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "