Popravljena lada, 4000 ruke, 6200 set kvačilo i semening radilice i 3700 drugi menjač.
Terao sam do kraja, bruka šta sam dozvolio, sve je ovo moglo ranije da se uradi, odkad sam primetio da nešto ne valja, tome govori i koliko sad visoko hvata kvačilo. Sve sad odvrtao šipkicu da što više gura lager da ne bi krčao u rikverc i da bi lakše menjao ostale brzine. Sad ide ko u sir.
moze ovo svako da uspe kad neslusa druk... sad lagano i pazljivo dejco
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
Slusao sam ga ali kad tome nisam pridavao paznju. Ej to se desilo meni koji ženama kad mi donesu na popravku usisivač kome se raspao lager i pitam ih imate li vi uši, ovaj lager je najmanje pre nekoliko meseci počeo da pokazuje znakove umora, i sad imamo polomljene turbine i nedaj bože i oštećen motor. Eto a meni se desila početnička greška. Nisam mogao da predpostavim da on može tako da napravi problem. Lamela je lepo vukla, a što mi ponekad zakrči u rikverc misleo sam da je do donjeg cilindra, da ne gura dovoljno pilugu.
Lager se ranije na pritisak čuo jednom u sto puta i zato sam ja terao, e ono veče je bilo drugačije i sigurno je više ne bih vozio ali džabe bilo je kasno.
Ma koliko je ja teram to će da traji dok smo živi ja ili ona
Da trebalo bi i to da je osposobim samo trebao bih komplet karburator da predihtujem i možda creva da zamenim.
Zna li neko neku on line prodavnicu za kablove za svećice pošto su oni od 200 din. odslužili svoje. Ovde tražio u prodavnici nemaju.
Pa sto se tice kablova moj ti je savet da uzmeš Teslu, jesu skuplji al meni traju preko 10 god, kucaj po netu i nacices u BG-u radnju koja je uvoznik pa mozda hoce da ti pošalju ne znam da li će hteti da ti izadju u susret i kazu ti kod tj koje su za ladu ako ne onda reci da pojurim ja neke druge moje ljude pa cu ti poslati