Vigi wrote:samo predlog.... kad budete se konachno dogovorili za datum nek bude 2 nedelje od tog dana od kad ste se dogovorili da napravimo i neku reklamu za to... mislim najvishe na flajere... Ima gooomila lada vozacha koji ili znaju za forum a ne koriste net ili ne znaju ni za forum odnosno klub, a svi oni bi verovatno doshli na skup lada ljubitelja... pa napravimo flajere i samo stavljamo na shoferke pa od 100-tih lada ako dodje 20 na skup to bi bilo super.... a od posla i nazad ja bi mogao da flajerishem barem 30-ak lada koje skoro stalno vidjam gde im verovatno i vlasnici stanuju...
super ideja :idea:
Al za 1. maj verovatno pola nas ima nesto isplanirano, a i bice guzva na fruskoj gori i na tvrdjavi!
konacno malo pozitivne energije ajde jos dogovorite kada 1,2 ili 3 maj bice velika guzva 1 maja ja se mogu potruditi za Suboticu i okolinu bar ovde lada ima a moze se i obavestiti lada klub Madjarska to im je blizu
a gde nece biti guzva za 1.maj? taman stajali na putu ,ajde da se nadjemo. NS i tvrdjava je OK, posle cemo se dogovoriti gde cemo. na fruskoj gori ima milion mesta gde se moze raspaliti rostilj, popiti pivce itd. ako se vec dogovorimo za 1.maj u NS nije problem i da se odstampa na papiru oibavestenje i kaci po ladama. svako u svom kraju,npr.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
Shone89 wrote:Ja jos uvek vozikam bez dozvole, polaganje mi je 23-eg aprila znachi u sredu pa ono ... ako bude posle toga moguce je da dolazim i ja
Sretno na polaganju!
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Hvala Ma ovo mi je drugi put - prvi put sam pao ... zbog autobusa GSPa
E ljudi sad sam odgledao snimke sa okupljanja iz Vrsca, ja i ako dodjem mojom Ladom - recite mi pre nego sto krene snimanje da je sklonim u zbun De bre pored ovih Ladilaka da stane ono moje chudo
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Shone89 wrote:Hvala Ma ovo mi je drugi put - prvi put sam pao ... zbog autobusa GSPa
E ljudi sad sam odgledao snimke sa okupljanja iz Vrsca, ja i ako dodjem mojom Ladom - recite mi pre nego sto krene snimanje da je sklonim u zbun De bre pored ovih Ladilaka da stane ono moje chudo
Pa udesi je malo, operi je, pa malo poliraj farbu, eventualno skini branike...
na primer:
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Shone89 wrote:Hvala Ma ovo mi je drugi put - prvi put sam pao ... zbog autobusa GSPa
Pa udesi je malo, operi je, pa malo poliraj farbu, eventualno skini branike...
na primer:
haha jedna od lada koja su vodilja buduchem izgledu i moje lade... mada nisam bash siguran to za skidanje branika koliko che da te cimaju policajci i policija u stranim zemljama (crna gora)
Tamo ti nemogu nista... A i ovde ako imas tablicu kakvu takvu neces imati problema, bar ja nisma imao
Ajde ja sam za subotu 3 maj a moze i drugi aaa i za 4 masj pa... Samo kazite