Naravno da ne postoji!BKS_tmo wrote:Jedno pitanje, jel Lada klub Srbija uopšte postoji... mislim onako zvanično. Da li je prijavljen kod vlasti, ko je osnivač, da li postoje prostorije kluba, telefon, članske karte, itd. kao što je slučaj kod svih ovih silnih automobilskih klubova što se motaju po netu.
Sta mislite o forumu?
- letnjikovac
Decko je potego iz Sabca za BG na skup na kojem nas je ukupno bilo cetvoro il petoro (takodje je i Serzas dosao iako je verujem imao pametnijeg posla u Srbiji tih par dana koliko je u njoj od nalazenja sa ljudima iz kluba) dok mnogi iz BGa onom stvari nisu mrdnuli da dodju na skup (bio je lep dan nemoj da se vade na to).Raziel wrote:u sabac, da li bi ti dosao za sombor ili suboticu?
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Pa neki nisu mrdnuli ni za okvire. Ja se ubi od priznanica i brojanja kesa i eto ostadose kod VigmiraShone89 wrote:Decko je potego iz Sabca za BG na skup na kojem nas je ukupno bilo cetvoro il petoro (takodje je i Serzas dosao iako je verujem imao pametnijeg posla u Srbiji tih par dana koliko je u njoj od nalazenja sa ljudima iz kluba) dok mnogi iz BGa onom stvari nisu mrdnuli da dodju na skup (bio je lep dan nemoj da se vade na to).Raziel wrote:u sabac, da li bi ti dosao za sombor ili suboticu?
letnjikovac wrote:Kad organizujes skup naravno da cu da dodjem!Raziel wrote:u sabac, da li bi ti dosao za sombor ili suboticu?
ajd da vam objasnim kako stoje stvari: ja zaista imam volje da organizujem ili samo dodjem na skup, ali da bi to postalo izvodljivo u mom zivotu se mnoge stvari moraju poklopiti, a to su cesto obaveze na koje ne uticem. naime, porodican sam covek sa dvoje dece, devojcica od 8g i mudonja od 6 meseci, ko ima kuci slicnu situaciju dobro zna sta to znaci. zatim, sledeci izvor obaveza i problema je moja firma, koja mi sve vise daje do znanja da za mene ne postoji vikend, praznik pa ni godisnji odmor. tako da prijatelji moji nema od moje organizacije nista. u temi "poklanjam" to nisam naveo, ali ta pretrpanost je razlog sto nemam vremena da idem u postu i saljem paket onom liku sto je hteo ratkapne...
- letnjikovac
Razumem te u potpunosti!Raziel wrote:letnjikovac wrote:Kad organizujes skup naravno da cu da dodjem!Raziel wrote:u sabac, da li bi ti dosao za sombor ili suboticu?
ajd da vam objasnim kako stoje stvari: ja zaista imam volje da organizujem ili samo dodjem na skup, ali da bi to postalo izvodljivo u mom zivotu se mnoge stvari moraju poklopiti, a to su cesto obaveze na koje ne uticem. naime, porodican sam covek sa dvoje dece, devojcica od 8g i mudonja od 6 meseci, ko ima kuci slicnu situaciju dobro zna sta to znaci. zatim, sledeci izvor obaveza i problema je moja firma, koja mi sve vise daje do znanja da za mene ne postoji vikend, praznik pa ni godisnji odmor. tako da prijatelji moji nema od moje organizacije nista. u temi "poklanjam" to nisam naveo, ali ta pretrpanost je razlog sto nemam vremena da idem u postu i saljem paket onom liku sto je hteo ratkapne...
Shone89>> Ma za LKS cu uvek imati vremena
samo da sam dole... Evo kad stignem dole iz ove ledare smislicemo nesto za dobar vikend i 4 tocka
slalom mozda
letnjikovac>> jos treba da skoknem do tebe po onu rakiju
ako je jos nisi rasturijo za felne

letnjikovac>> jos treba da skoknem do tebe po onu rakiju
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
dobro ljudi sta ste odmah napali coveka. on je izneo svoje misljenje, a admin ce odluciti da li ce ga prihvatiti ili ne...
eto meni je cudno zasto si se ti na lada klubu registrovao kao "opel", ali sta sad, tvoja stvar i ja te postujem kao i svakog drugog... razumete? dajte malo tolerancije, zasto odmah u svadju...
malo me podsecate na moju zenu... kad joj nesto prigovorim ona mi kaze "pa ti onda nadji drugu, bolju"... pa dobro ako ti kazes...
sve mi tesko...
eto meni je cudno zasto si se ti na lada klubu registrovao kao "opel", ali sta sad, tvoja stvar i ja te postujem kao i svakog drugog... razumete? dajte malo tolerancije, zasto odmah u svadju...
malo me podsecate na moju zenu... kad joj nesto prigovorim ona mi kaze "pa ti onda nadji drugu, bolju"... pa dobro ako ti kazes...
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Nemam nista protiv smajlija i treba ih koristiti ali je po mom misljenju glupo da iza svakog klipa ili slike slede 5 poruka sa smajlijima. Svi se smejemo i sta bi bilo kada bi svaki clan iza svakog klipa napisao po poruku koja se sastoji iz smajlija?
moj auto u krivini kao pegla lezi
ispod haube besan pas rezi...
ispod haube besan pas rezi...