И време ти је да окренеш компас на исток јер тој страни припадате и ти и твоје превозно средство!
Одличне су слике, могао си још коју да окачиш...
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
pa naravno kad si za sve nas 1276 clanova Lada Kluba Srbija kupio po jedno pivoaltinjanin wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... 485yb.jpg/
sta sve stane u gepek lajke i pored bojlera plina od 50l!!!U ovim kesama je 95 posto pivo![]()
![]()
Ako ce da ti bude lakse, kod mene trese gore dole, i u nekim slucajevima zapinje&grebe. Koliko sam skontao ima jedan lager na stubu upravljaca blize volanu koji oce da dusu vremenom ispusti, pa ce isti biti zamenjen.altinjanin wrote:Ljudi,desilo mi se nesto neobicno,u sekundi sam se us...prvo zelim Djapetu 1977 da se zahvalim na pomoci.Izlazim na auto-put kod pumpe Zmaj,krecem ka gradu...u jednom trenutku volan pocne da se klati,cima,levo desno,kao da mi neko namerno pomera,pustio sam volan,i vidim on sam ide levo-desno.stavim ruke,ne mogu da ga drzim koliko cima,stanemu zaustavnu traku,zvao sam drugara naseg sa foruma,dosao,seu u lajku i probao,kaze nista se ne desava...sao ja,napravili krug..ma nista,nikakavih simptoma... vozio sam sad po gradu...nista..trap o.k.,sve u najboljem redu...aj da vas cujem....