I tako na 50% novih niva sagori dihtung glave kao da je bilo juce
Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
Boki78
Re: Iz Samare u Samaru
Ja popravljam ladu svaki dan? Da li si ti normalan? Dobro, ajd znamo da nisi....

-
masan_motor
Nego daj neku noviju fotografiju te tvoje lade trulje da vidimo kolike su rupetine, da se smejemo ko ljudi 
-
Boki78
Ima rupu na auspuhu kroz koju idu izduvni gasovi i rupe za drenazu
ne vidim sta ti je tu interesantno i cemu bi se smejao
Smej se svom govnetu za barbike u to normalan covek ne bi seo
Smej se svom govnetu za barbike u to normalan covek ne bi seo
-
masan_motor
Ajde daj da vidimo auto, stara ti ta fotka sigurno se raspala do sada ako nisi radio limariju barem tri puta i motor jednom 
-
Boki78
Motor ima fabricku kompresiju, mozda zahvaljujuci mann i hengst filterima uz elf polusintetiku i mos2 sa skracenim intervalom zamene, a da je raspadnuta Taru prezivela ne bi, a slika sa Tare od pre par nedelja postoji.
Los je princip ja sam moron i neznalica jome se raspao taj auto => svi submoroni i neznalice kojima ce da se taj isti auto raspadne. Em je losa uteha em netacna.
Los je princip ja sam moron i neznalica jome se raspao taj auto => svi submoroni i neznalice kojima ce da se taj isti auto raspadne. Em je losa uteha em netacna.
-
masan_motor
Šta si ono mazo sa strane crnom bojom slobodnom rukom umetniče? Kakve su ono mad šumadinac trake?
Pa ti si ravnao glavu na 50.000 dva puta nisam ja hhhaaahahaha nama kad je prolupala mi smo je bacili u đube na 120.000 km sto je za tebe svemirska kilometraža.
Pa ti si ravnao glavu na 50.000 dva puta nisam ja hhhaaahahaha nama kad je prolupala mi smo je bacili u đube na 120.000 km sto je za tebe svemirska kilometraža.
-
Boki78
Auto je farban jer je za 20 godina presao 20.000km sto ce reci stajao pod dudom. Fabricki ima crne trake dole, a gume sa strane sluze da se neutralisu imbecili poput tebe koji lupaju vratima druga kola
One dole su losa procena, a one gore su u zoni vecine udaraca.
Glava je ravnjana jer je antifriz zamenjen dva puta na 20 godina, plus je tvoj kolega mentol cipelkovic radeci veliki servis brezon skidao papagajkama i vracao papagajkama.
Inace sada je na svemirskih 105.000 sa netaknutim cilindrima, a na 120.000 ce svakako jos da radi bez problema.
One dole su losa procena, a one gore su u zoni vecine udaraca.
Glava je ravnjana jer je antifriz zamenjen dva puta na 20 godina, plus je tvoj kolega mentol cipelkovic radeci veliki servis brezon skidao papagajkama i vracao papagajkama.
Inace sada je na svemirskih 105.000 sa netaknutim cilindrima, a na 120.000 ce svakako jos da radi bez problema.