Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada Samara 1.3
Ja vodim sve sa foruma na veceru ako bude BEO ....a ako NE BUDE ......bolje sam da se diskonektujes TRAJNO 
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Pa ja npr nikad nijednom majstoru nisam rekao da mi ,, ustroji auto" 
Samo Samara Srbina Spasava
Gde ima tu se i prosipa ....ja nemam tu srecu da imam kao ti ......siromah sam siromah sam al volim da zivim
..... hebali vas vasi serviseri sa diplomama i iskustvom 
Nije to przenje ,to je domaci zadatak ...i za NJEGA i za TEBE ,i za tvog toplog brata TRAVIJA.....pa meni na jtd-u nije tako crn auspuh ko vamaBoki78 wrote:Pa sta ga przis na beli auspuh onda
Zamislite scenu .
...probudi te se ujutru ,pogledate kroz prozor ,i vidite da je cela ulica zatvorena jer skidaju asvalt narednih ko zna koliko dana ,SAMO vas auto u ulici jer su svi drugi znali za radove pa preparkirali kola ,i vi tako gledate u vasu lajku ,i znate da je necete voziti narednih mesec dana
Tako se nas Gago jutros obradovao

...probudi te se ujutru ,pogledate kroz prozor ,i vidite da je cela ulica zatvorena jer skidaju asvalt narednih ko zna koliko dana ,SAMO vas auto u ulici jer su svi drugi znali za radove pa preparkirali kola ,i vi tako gledate u vasu lajku ,i znate da je necete voziti narednih mesec dana
Tako se nas Gago jutros obradovao

- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ovaj ivičnjak za Ladu ne predstavlja nikakav problem 
To sam i ja rekao cim mi je poslao sliku ,ali kaze da sa prozora tako deluje .....inace je u stvarnosti poguban za sajtnu

malo pouka iz terenske voznje
. skine lepo rezervni tocak, polozi ga na zemlju do ivicnjaka i lepo predje preko njega sa blagim spustom ukoso. kad sidje ponovo ga vrati na mesto i teraj dalje... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
-
travelman
Ti si ljubomoran na nas trojcu jer smo juce osvanuli u novinama pa zato tako i pricas. Moj auspuh je tako crn da bi puk komandosa mogao da se nasminka sa njim kada podje u akciju ...,i za tvog toplog brata TRAVIJA.....pa meni na jtd-u nije tako crn auspuh ko vama