Nisam ja kriv da volim voziti Ladu ...
Evo slike, moje Lade i ponosnog vlastnika: lokacija: ostrovo Lošinj, selo Nerezine i turističko naselje Bučanje:

Pozz
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Elektronicarev brat je genije za gas, i ima svoj servis.vazman wrote:Eto, sad je manje više 99%, planiram ugradnju auto gasa u lajku u Beogradu, ne znam još gdije, možda i kod istih majstora koji su ugradili gas i altinjaninu, ako ima ko nekakav dobar prijedlog da bi priporučio koju dobru firmu u BG može slobodno da kaže![]()
Sunac mu, aj jednom napravimo veliki skupvazman wrote: Vidimo se u BG negdije sredinom decembra. Valjda, ako bude interesenata napravit čemo i jedan mali skup, kao uvjek kad sam u Beogradu ..![]()

eee.. ovako se priča..Boki78 wrote: Sunac mu, aj jednom napravimo veliki skupBTW ja sam za

Do proljeća moramo da prekontrolišemo podizače stakla na zadnjim vratima.. počeli nešto da ne rade ok, ali, hvala bogu, došla zima i nema više potrebe da jih otvaramSamarij wrote:Ma nemoj, sutra će biti drugi snjiegĆime budes počastio svoju lajku?

altinjanin wrote:A sta je sa staklima?To cu ja da ti sredim,dolazimo na prolece![]()
![]()

Dole idu, a za zatvaranje treba jim malo pomoćaltinjanin wrote:A sta je sa staklima?To cu ja da ti sredim,dolazimo na prolece![]()
![]()