moje samare

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Post Reply
Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Re: moje samare

Post by Imre »

Svaka cast!Jako lepo izgleda!
:prvi

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Imre wrote:Svaka cast!Jako lepo izgleda!
Pridruzujem se cestitkama!!! :prvi elem,vidjao sam takav volan na bubanj potoku letos kada bejah tamo,ma ima svasta,samo treba para,ja ne znam kad bi mi neko dao 1000e i pusto me tamo,dzumbus bih napravio, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Boki78

Post by Boki78 »

dajko3 wrote: Zglob pasuje sraf na sraf i preporucio bi svakome da ga zameni.Hod rucice je mnogo manji, ubacivanje u brzine je mnogo preciznije jednom recju sam odusevljen, narucicu jos jedan da namontiram i na drugu Samaru
evo su slike levo je Samarin a desno od Kaline
Hvala!

Fabricki samarin na novom vozilu nema lufta, na mojoj se luft u rucici pojavio tek pre par godina pre toga je bila skroz utegnuta. Kupovni su svi do jednog krs, novi dodju sa luftom i ne vrede para ...

Uglavnom sad znam gde ce mi jos odleteti pare kad budem predihotvao menjac :mrgreen:

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Uuu mnogo bolje se uklapa volan u celokupnu tablu! A zanimljivo da tablu za 11x nisu odradili u tako tom zakrivljenijem fazonu, izgleda evropejskije.

PS: Koja je cena za taj zglobi poluge menjača? Deluje mi kao dobra zamena ako paše i na 112 pa reko aj da naručiš i meni jedan komad :)

dajko3
Automobil: Samara 2108, 2115

Post by dajko3 »

altinjanin wrote:
Imre wrote:Svaka cast!Jako lepo izgleda!
Pridruzujem se cestitkama!!! :prvi elem,vidjao sam takav volan na bubanj potoku letos kada bejah tamo,ma ima svasta,samo treba para,ja ne znam kad bi mi neko dao 1000e i pusto me tamo,dzumbus bih napravio, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hvala ljudi :cool

@altinjanin

ja sam tu cifru davno premasio al sta cu kad volem ;)
Samara 4ever

dajko3

Post by dajko3 »

bruyoni wrote:Uuu mnogo bolje se uklapa volan u celokupnu tablu! A zanimljivo da tablu za 11x nisu odradili u tako tom zakrivljenijem fazonu, izgleda evropejskije.
Da da :) Samara 2 je "noviji" model od 110 zato je i tabla modernijeg izgleda, inace u rusiji narodu poznatija kao evro panelj.Zadnje lade 110 serije su porizvodjene sa novijom evro tablom ;)

bruyoni wrote:PS: Koja je cena za taj zglobi poluge menjača? Deluje mi kao dobra zamena ako paše i na 112 pa reko aj da naručiš i meni jedan komad :)
zglob sam platio 15eur, i da pase na tvoju 112 :)
ako si zainteresovan mogu i za tebe jedan naruciti kad budem ponovo narucivao
Samara 4ever

Boki78

Post by Boki78 »

BTW i ja sam zainteresovan. Ako budes narucivao sibni mi broj racuna za deo i troskove postarine :)

dajko3

Post by dajko3 »

Boki78 wrote:BTW i ja sam zainteresovan. Ako budes narucivao sibni mi broj racuna za deo i troskove postarine :)
Vazi, sad sam se istrosio pa cim bude opet neka kinta i kad smislim sta cu sledece da budzim bices blagovremeno obavesten
Samara 4ever

Boki78

Post by Boki78 »

Hvala! :)

bruyoni

Post by bruyoni »

Što se mene tiče ja sam za! Mogu ti odmah uplatiti lovu pa što pre naručiš to bolje :D
Ako nije tajna, pošto bih u nedelju kad se vraćam kući svratio do najlona, kod kog rusa naručuješ i koliko mu vremena otprilike treba da donese to naručeno?

dajko3

Post by dajko3 »

bruyoni wrote:Što se mene tiče ja sam za! Mogu ti odmah uplatiti lovu pa što pre naručiš to bolje :D
Ako nije tajna, pošto bih u nedelju kad se vraćam kući svratio do najlona, kod kog rusa naručuješ i koliko mu vremena otprilike treba da donese to naručeno?

Nije nikakva tajna Oleg se zove mozes da narucis od njega i sam.Pa sve zavisi ja vec par godina uzimam od njega pa se dobro znamo inace ne voli da nabavlja nesto sto zna da ce tesko prodati, u pocetku je bas bilo tesko bord kompjuter sam mu dosadjivao skoro godinu dana mu je trebalo da mi donese :D no za ove manje egzoticne stvari to nije problem mislim da bi ti stiglo za mesec dana najkasnije.Ja cu svakako narucivati za sebe i za bokija pa mogu odma 3 komada da narucim
Samara 4ever

bruyoni

Post by bruyoni »

Oleg to onaj poslednji kad gledaš od ulaza za auto pijacu?
Ako nas tolko naručuje ondak bolje svi zajedno još probaj neku bolju cenu da dogovoriš pa uzmi kao kompenzaciju za trud. :)
Probam ja sutra da nazovem ove naše radnje možda i imaju taj deo

dajko3

Post by dajko3 »

bruyoni wrote:Oleg to onaj poslednji kad gledaš od ulaza za auto pijacu?
Ako nas tolko naručuje ondak bolje svi zajedno još probaj neku bolju cenu da dogovoriš pa uzmi kao kompenzaciju za trud. :)
Probam ja sutra da nazovem ove naše radnje možda i imaju taj deo
To je taj :)

Ajde pa mi javi za cenu ako ga uopste imaju ako ne zovem ga danas
Samara 4ever

bruyoni

Post by bruyoni »

Zvao sam i niko nije imao na stanju sve može ali da se poručuje pa ne može cenu da mi kaže.

bruyoni

Post by bruyoni »

Bio sam u nedelju ali nije bio Oleg...

Elem ajd kad već sarađuješ sa njim pitaj ga da donese i ovu pumpu
http://www.luzar.ru/katalog/LWP+01124.html ali baš tu turbo II

Post Reply