Gde, sta i kako ugraditi auto-gas u ovaj auto?
Da li uzeti Lovato ili one turske uredjaje sto se prodaju po autopijaci, kakva su iskustva ostalih?
Kako ide procedura za atestiranje, da li treba i kolko se placa?
Zna li neko preporuciti neki dobar servis koji moze to sve lepo i KVALITETNO da uradi, bilo bi dobro da na istom mestu mogu da urade i servis na karburatoru, ako treba i da se zameni, jer zeza i na benzin nesto, kao da se gusi dok se ne zagreje motor prvih 5-10 minuta mora da bude delimicno izvucen sauh i tokom voznje...kad se dobro zagreje onda ne pravi probleme.
Stelovali su u jednom servisu ler gas i kazu da je to najbolje sto je moglo da se uradi, ali da je karburator los a i aspuh je star, pa bi trebalo u dogledno vreme srediti...
Kako vas sluzi LPG na ovom autu, koliko trosi?
Ugradnja auto gasa u Rivu
Moderators: dejo, dejca, Miljan
-
Spartanac86
- milicevicv
-
Spartanac86
Plin bi "trebalo" da troshi 15-20% vishe... da bi dobio iste ili slichne performanse motora...Spartanac86 wrote:Meni trosi BENZIN 15l na 100km (uglavnom gradska voznja), i jos je kao nesto majstor stelovao pre toga i nista...Da li je ovo normalna potrosnja?
Znaci plin ce da trosi jos manje?
Spartanac86 nisam siguran kolike ti je kubikazhe lajka al ne bi trebalo da trosi "toliko" puno... zavisi i od stila voznje naravno ali opet 15l je malo mnoogo...
Marko je lepo rekao shta sve moze biti problem pa ti dizhe potrosnju
Sjeban karburator, paljenje, losa kompresija... Pazi prvi i drugi probem su laksi kvarovi u odnosu na ompresiju koju je vetj mnogo tezhe za srediti
-
Spartanac86
Paljenje je majstor vec stelovao tako da to verovatno nije problem, e sad rekao je da je karburator los, ali ne znam dali da ga menjam za nov (gde se moze naci jeftino?? u jednoj prodavnici traze 100eur, mnogo...) ili da se remontuje i koliko odprilike kosta remont?
Sto se tice kompresije merio je nesto, ali ne znam da li je to to, nije rekao nista osim da su slabe karike na 4tom cilindru i da zato trosi ulje, pa mora da se menja cesce svecica kad pocne da trokira...
Sto se tice kompresije merio je nesto, ali ne znam da li je to to, nije rekao nista osim da su slabe karike na 4tom cilindru i da zato trosi ulje, pa mora da se menja cesce svecica kad pocne da trokira...
-
Spartanac86