Kako bi bilo i da li moze uopste da se nakace niskoprofilne gume na 2103, koliko bi to zadovoljstvo kostalo zajedno
nisko profilne gume
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
nisko profilne gume
ajd sad nemojte da mi se smejete nemam blage veze sa ovom tematikom ali reko da pitam...
Kako bi bilo i da li moze uopste da se nakace niskoprofilne gume na 2103, koliko bi to zadovoljstvo kostalo zajedno

Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.
na vrućem asfaltu.
- Black dragon
Ne znam za stabilnost al bi svaku rupu osetio ... Plus koliko je to dobro za viljuske, kugle i silene ne znam :S
Al aj da sacekamo djape-a il nekog ko to zna malo bolje interesuje i mene
Al aj da sacekamo djape-a il nekog ko to zna malo bolje interesuje i mene
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
evo jednom da se slozim sa miljanom.
fabricka guma za tvoju ladu je 165/sr 13. to je u stvari 165/80/13. kad preracunas, 185/60/13 je ista debljina gume ali veca sirina. samim tim je kraci zaustavni put, stabilniji auto u krivinama a nece biti manje udoban jer guma u stvari nije tanja od originalne. malo ce ti biti tezi auto na volanu. kad bi stavio recimo 185/50/13 to bi vec bila razlika u smislu udobnosti. sto se tice dodatnog opterecenja trapa, zaboravi. ako i ima razlike, zanemarljiva je. na mom autu je 205/60/13 pa opet ne crkava trap nista cesce nego na ostalim ladama
fabricka guma za tvoju ladu je 165/sr 13. to je u stvari 165/80/13. kad preracunas, 185/60/13 je ista debljina gume ali veca sirina. samim tim je kraci zaustavni put, stabilniji auto u krivinama a nece biti manje udoban jer guma u stvari nije tanja od originalne. malo ce ti biti tezi auto na volanu. kad bi stavio recimo 185/50/13 to bi vec bila razlika u smislu udobnosti. sto se tice dodatnog opterecenja trapa, zaboravi. ako i ima razlike, zanemarljiva je. na mom autu je 205/60/13 pa opet ne crkava trap nista cesce nego na ostalim ladama
j***** auto bez kardana
Ma mislio sam na one extra tanke gume al sad nesto gledas chini mi se da takvih r13 nema :S Na ortakovom Audiu A8 sam video jedne takve - uzas zivi ... ono koliko je tanko nije normalno :S
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
- Black dragon