Samara 1.5

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

vigmir

Samara 1.5

Post by vigmir »

Doslo je vreme da se rastanem sa mojim Ladilakom, stoga ga stavljam u rubriku prodajem.Ko je video od kolega sa foruma zna kako izgleda a ko ne zna ima slike u temi vozila clanova.
Generalije su sledece:
-1991 godiste
-5 vrata, crna boja
-presla 147.000 hiljada
-ima atestiran TNG(ugradjen u maju 2005 godine)
-ima korube
-kompletno sredjena limarija i farbana u septembru 2006 godine
-registrovana do 23.01.2010

Njen sam vlasnik od oktobra 2003 i kupljena je sa 61.000 od prvog vlasnika.Vodio sam evidenciju o zameni ulja i nikad nije presla vise od 5500 km sa jednim uljem.
Ove godine sam zamenio set kvacila(RUEN),stavio nove zadnje opruge,stavio nove prednje SIGURE u maju ove godine.Nedavno montirana nova prednja i zadnja sajba pa tako divnim cudom sada rade grejaci na zadnjem staklu :D .
Nije da nema da se poradi na njoj i da je savrsena kao Goxxy-va(njega ne moze niko da zaj....) ali je stanje vise nego zadovoljavajuce.
Al sam se isk... za medalju ali pravila foruma kazu da je pozeljno dati sto vise informacija.
Pocetna cena neka bude 1300 evra pa cemo se dogovarati.Svako dogovor je moguc osim kompenzacije jer trenutno na parkingu imam 3 automobila.
Moj broj telefona je 064/124-58-28 i 069/8149-026.Mirko

Ako sam nesto zaboravio vi me priupitajte slobodno.Za ljude iz Beograda informacija da zivim na Banjici.

vigmir

Post by vigmir »

Ajde da i ja dam akcijski popust.Nova pocetna cena je 1200 evra :)

vigmir

Post by vigmir »

Image

Image

Image

Image

Image

Goxxy

Post by Goxxy »

Druže, baci oglas na www.polovniautomobili.com i www.mojauto.rs

Teško da ćeš ovde prodati tvoju Ladu, možda je neko vidi tek tako, ali prodati auto na LKS-u je ravno naučnoj fantastici. Ne može da škodi, ali je prosto nemoguće. Kada Josif i ja nismo mogli naše ovde da prodamo...

Samo oglasi drugar i neka je srećno sa prodajom! ;)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

vigmir

Post by vigmir »

Dao sam je u HALO oglase a ove slike cu iskoristiti za ta dva sajta.Znam da je tesko prodati auto preko LKS-a ali sam je stavio i ovde za svaki slucaj.

vigmir

Post by vigmir »

Bio sam danas na Bubanj potoku i smrzo se kao pi... i nista.Ljudi samo gledaju, zaviruju ali niko ne vadi pare.Posto mi registracija istice krajem januara moram da je prodam kako znam i umem ali dzaba.Dao bi je sad i ispod 1000 evra ali opet nema interesanata. :cry:

Pera

Post by Pera »

Postaje izgleda problem prodati ih,kolko cujem od dosta ljudi,izgleda da to potice od ovog zakona i tehnickog dva puta godisnje :sad:
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

vigmir

Post by vigmir »

Velika vecina automobila u Srbiji je matora a ljudi imaju malo para tako da smo svi osudjeni na te tehnicke preglede.A zakon kao i svaki drugi, na pocetku strah i konfuzija i to legne na svoje mesto za par meseci.Jedino ce najebati nasi novcanici dok se ne ukomponujemo u sve njihove standarde i norme.

djape1977

Post by djape1977 »

trziste matorih automobila je definitivno prezasiceno, upravo zbog ovog novog zakona. u poslednjih mesec dana sam mogao da kupim 20 automobila po skroz smesnim cenama.
j***** auto bez kardana

laki-91

Post by laki-91 »

Moze se prodati samo treba znati prodavati (odnosno biti realan sa cenom, ako mislis da uzmes na primer za auto 900eur, onda stavis cenu 950eur i spustis tih 50eur, a ako stavis 1100 ti onda nisi konkurentan)
Po meni je Bubanj potok prevazidjen tamo se vise ne prodaju kola, tamo samo idu "setaci" koji su tamo svake nedelje.
Po meni trenutno najbolji vidovi prodaje su internet oglasi sa slikama (polovniautomobili i mojauto) halooglasi i napisati na auto na prodaju (par kola sam prodao na ovaj nacin ispred kuce)
A trenutno je lose vreme za prodaju zima ide nova godina...

samara1500

Post by samara1500 »

Postaje izgleda problem prodati ih,kolko cujem od dosta ljudi,izgleda da to potice od ovog zakona i tehnickog dva puta godisnje
Naravno, jer ko nije u stanju sam da sređuje kočnice, kugle i sl. za svaku sitnicu mora kod majstora i da ostavi priličnu cifru a da opet ne bude siguran kako će i da li će mu auto biti u stanju da prođe eventualni vanredni tehnički. Ako padne par puta, eto mu se već smeši robija po novom zakonu...
:D
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

vigmir

Post by vigmir »

Prodato juce.Moze LOCK :)

IlijaGM

Post by IlijaGM »

za kolko je otishla,ako nije tajna?

vigmir

Post by vigmir »

800 evrica

Goxxy

Post by Goxxy »

Tuga za koje male pare je otišla, a u odličnom stanju...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Locked