Ali bice! (Ostao sam duzan i da postavim Ladine slike.)
Boja-metalik sivo zlatna, limariski ocuvan, na dva tri mesta odozdo ispucala zastita i pocela rdja. Enterijer crn sasvim pristojno ocuvan ( fale mu neke sitnice ). Centralna brava, servo volana, spojler na zadnoj haubi.
Menjac 4-stepeni manuelni, hodovi kratki.
Motor preso 173.000 , generalna opr. radjena sa ( otprilike ) 150.000. Motor 2.0 L carb.
( Pierburg ) TNG, ( Obican Lovato – venturi ).
Ima nesto manje od 105 KS. Mozda je to i slabo za Merc. od 1120 kg., ali nije ni trom previse.
Gledam ovaj djapetov Fiat 105 TC, - ( kako li on ide sa istom snagom, a samo 700 kg. ), a tek onaj od 130 TC? !
Motor ima hidro podizace, bregastu okrece preko jednorednog lanca ( ko bi reko ? ).
Cena 1700 evra.
Mene kosta jos registracija sa prenosom oko 200 evra., gume prednje nove 195.65.15 Tigar Hitris ( hteo sam Fuldu jer sam njih imao na Ladi ali, neka ovog puta bude Tigar. ) -100 evra.
Ulje selenia ( imao sam u Ladi 1300, 15W-40), novi kais ( videcu Goetze Ili Bosch ), svecice ( Bosch ili NGK ) , prednja i zadnja djunta ( po 3000 din. Febi ili Topran?) , srednji lonac nov, ulje u menjacu i diff. – sve to jos 150 evra, i neke sitnice 100 evra. ( tek treba da zamenim )
Preporuke?