Problem posle nestalog benzina
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Problem posle nestalog benzina
Ovako desilo mi se danas ne radi mi merac benzina pa mi danas lada ostala bez benzin ja upalio ladu na plin i ondak je nastao problem na shall tabli nije radilo nista ni kilometraza ni obrtomer kilometraza si stoi na istoj km gde je ostala otisao na benziskoj sipao benzina ali cujem da pumpa ne radi ne se cuje ono sta se pre culo molim vas ako neko zna gde da trazim problem verujem da nije ni u benziskoj ni u shal tabli vec u nesto drugo ???? pozzz hvala na odgovorima
lada 111
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Re: Problem posle nestalog benzina
Za pocetak promeni osigurac koje je zaduzen za komandnu tablu i idi do elektricara da ti proveri relej benzinske pumpe. I meni se desilo isto da mi se pumpa ne cuje posle jednog nestanka goriva, pa je majstor morao da je skida i da je ocisti posto je povukla mulj iz rezervoara.
Ovako proverio sam svi osigurace ali takav za komandnu tablu nisam nasao tamo gde su svi osiguraci da nije negde na drugo mesto ili je neki relej znaci svi osuguraci su ispravni u kutiji dole levo izpod volana pozzz a za pumpu cu ici kod elektricara sutra probao sam da vidim dali vrti dnevna km ali ne nulirao sam ali ona posle nekog kruga voznje vratila se pa na pravu kilometrazu na koju je zaustala pozz
lada 111
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
relej benzinske pumpe se nalazi kod suvozaca,tacnije kod leve noge,ona plastika,imas srafove,otvoris,unutra stoji koliko znam neka neko potvrdi?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Relej pumpe,relej ventilatora,i glavni relej za ovo dvoje......stoje bas kao sto altinjanin rece kod leve suvozaceve noge kada se skine plastika...tu je i racunar.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Probaj da skineš klemu sa minusa akumulatora i ostaviš tako nekih 15-20 minuta, možda se samo komp zbunio.
Hvala na odgovorima gde stoje releji za benzinsku i osiguraci osigurac izgoreo a stim kad sam smenio osigurac dobio sam i kilometrazu i obrtomer nisam znao da su povezani ove dve stvari benzinska pumpa plus obrtomer i kilometraza pozzzz
lada 111
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
i obavezno stavi osigurac iste amperaze u pritivnom ode i pumpa sledeci put....
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "