Folije za kola
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- letnjikovac
Folije za kola
Dugo me nije bilo na forumu jer sam u medjuvremenu postao otac dve devojcice, tako da ne stizem da zivim a ne nesto drugo. Sto se tice lade ona je u najjadnijem izdanju ikad kako vizuelno tako i tehnicki, moja zamisao je da je odvezem do limara da je pripremi za farbanje samo sto je ne bih farbao nego bi zalepio mat crnu foliju e sad interesuje me da li to moze da se uradi i koliko kosta ta folija ako neko slucajno zna?
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Folije za kola
Prvo zelim da ti cestitam tata
,neka su zive i zdrave 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
Re: Folije za kola
www.difol.net
Можеш да их позовеш и питаш, они баш имају огроман избор фолија за разне намене.
Код њих сам узимао црну сјајну фолију да одрадим Б и Ц стуб на колима и 125x60цм (толико ми је требало) изашла је чини ми се око 400 динара...
www.difol.net
Možeš da ih pozoveš i pitaš, oni baš imaju ogroman izbor folija za razne namene.
Kod njih sam uzimao crnu sjajnu foliju da odradim B i C stub na kolima i 125x60cm (toliko mi je trebalo) izašla je čini mi se oko 400 dinara...
Можеш да их позовеш и питаш, они баш имају огроман избор фолија за разне намене.
Код њих сам узимао црну сјајну фолију да одрадим Б и Ц стуб на колима и 125x60цм (толико ми је требало) изашла је чини ми се око 400 динара...
www.difol.net
Možeš da ih pozoveš i pitaš, oni baš imaju ogroman izbor folija za razne namene.
Kod njih sam uzimao crnu sjajnu foliju da odradim B i C stub na kolima i 125x60cm (toliko mi je trebalo) izašla je čini mi se oko 400 dinara...