Klinci koji drpaju sitnice (uglavnom) sa nasih masina.
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Klinci koji drpaju sitnice (uglavnom) sa nasih masina.
Da li su Vam ''posetili'' automobil? Uglavnom, mene zanima kako se zastiti od tih, pacova? Npr, meni su jedanput ukrali stop - svetlo, skinuli znak sa gepeka (Lada 1200 Combi, kome to treba kog djavola?), obili vozaceva vrata i ukrali mi novogodisnji paketic. Neki som mi je uradio zig - zag linije kljucem na haubi, taman je bila ofarbana, caklila se... Kako ostaviti auto sa dobrom muzikom, dobrom felnom i pneumatikom na parkingu? Uvek se nadje neko ko nema 100 eura za mp3 pleyer, ali ima srafciger i tako zdipi nekoj nesreci nesto. Jos nesto, ovo se desava u Smederevu, kako li je tek u Beogradu?

- josif visarionovic
- Site Admin

U mom gradu se zna kako su prosli oni koji su mi krali gorivo (vise puta, dok nisu bili uhvaceni) i to je vec postala urbana legenda.
Spasile su ih moje je..ne komsije, koje su zvale policiju, jer su se lopovi derali dok su kopali rupu, a ja pravio beton da ih izbetoniram u sred noci.
Mesalica je uvek spremna na dvoristu. Najozbiljnije. :|
Spasile su ih moje je..ne komsije, koje su zvale policiju, jer su se lopovi derali dok su kopali rupu, a ja pravio beton da ih izbetoniram u sred noci.
Mesalica je uvek spremna na dvoristu. Najozbiljnije. :|
Ako majku im, mojoj tetki su sa Pezoa skinuli sve cetiri alu felne
Taj pezo mnogo pati na parkingu, vidi se da su ga grebali kljucevima, sutirali... Likovi iz susednog naselja su stalno krali krseve i vozikali se dok imaju benzina, posle ga bace u neki jarak. Debili, jedanput su me zvali da se vozimo nekom peglicom. Naravno, nisam pristao. Jebes to, njih cetvoro u peglici i zalecu se kao somovi...
Meni non stop kradu gorivo, a resavam tako sto nemam ni trunke u njemu haha
, a nedo mu Bog da uhvatim toga koji mi krade gorivo, mislim da bi bio tanji i od palacinke. A da ukrali su mi lopovi i oba fara... a da ne pricam kljucem izgrebano neko ime na sred haube... Sreca njihova da nemam neko oruzje pa da ih ne ustrelim sa terase...
Na fiatu jednom skinuli oznaku za kubikazu.
Na Nivi nista,sva sreca pa mi je preko dana auto ispred kuce gde ga vidim kroz prozor a preko noci u dvoristu.E taj ko se usudi da udje u dvoriste,prvo ce psi da ga pokidaju(jedan je vec doziveo tu traumu kada je otkljucao kapiju i nije stigao da pobegne napolje pa ga je pas pokidao)
A posle pasa ja cu da mu skacem po lobanji dok ne smeksa.
Za one koji ne znaju imam 6 pasa,od toga 2 Ruska Terijera,uskoro stize jos jedan pa ko voli nek izvoli.dal bi se neko usudio da izadje pred 3 ovakva????

Na Nivi nista,sva sreca pa mi je preko dana auto ispred kuce gde ga vidim kroz prozor a preko noci u dvoristu.E taj ko se usudi da udje u dvoriste,prvo ce psi da ga pokidaju(jedan je vec doziveo tu traumu kada je otkljucao kapiju i nije stigao da pobegne napolje pa ga je pas pokidao)
A posle pasa ja cu da mu skacem po lobanji dok ne smeksa.
Za one koji ne znaju imam 6 pasa,od toga 2 Ruska Terijera,uskoro stize jos jedan pa ko voli nek izvoli.dal bi se neko usudio da izadje pred 3 ovakva????

Marko wrote:Nozem sjebu keder i izvade je. Posto je koliko vidim, jugo u pitanju, stvar je jos laksa. Sa obicnim kljucem otvore gepek, otkljucaju vrata, tako da mogu nogama sa vozackog sedista da je izbiju napolje...
E sad ce da ne povuku za kurac za taj gepek, izbacio sam bravu i poravnao mesto gde je bila, zatamnjana su mi stakla pa se ne vidi sta ima unutra, a uskoro cu da primenim jos jednu foru, a to je da upasujem zadnje kvake od keca napred (bez cilindara brave), a otvaranje ce da bude preko daljinskog samo. Onda mogu samo da razbiju staklo da bi usli. Coming up - izraelska pancirna folija.
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]