pomoc hitno je

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
nnnnnnnn
Automobil: lada 111

pomoc hitno je

Post by nnnnnnnn »

lada 111 1.5gle 16vKrenem u selo nekih 15 km i kad sam je upalio na leru radi perfektno i dok je van brzine prima gas odlicno a cim krenem tj. pustim kvacilo ona trokira slabo prima gas. Posle par kilometara na dugackom usponu sve vise trokira i izadjem nekako. Posle toga put je ravan i nizbrdo tako da sam stigao u selo. Proverim kablove i utvrdim da jedan nije ispravan. Na modulu ima varnica na sva cetiri izlaza. Uvece krenem nazad i na prvom usponu auto gubi snagi i na kraju stane ( na leru radi dobro ali nemoza da krene), Isteram putnike i jedva izadjem nekih 100m na ravniji deo puta. Krenem prvom na oko 2000 obrtaja nekako ide a posle par minuta motor proradi perfektno. Stignem do grada posle duze voznje nizbrdo bez gasa stanem na semafor sve deluje normalno.kada sam pokusao da podjem auto se ugasi i nece vise da upali.Ostavim auto na parkingu. Sutradan zamenim kablove i lada upali ali opet se kada krenem oseca slabo trokiranje. Podjem kuci (nekih 2km uzbrdo) i sve vise auto trokira.pali check engine lampicu Izadjem uzbrdo drugom polako i taman parkiram auto se ugasi. probam da upalim vergla ali nece da upali kao da radi jedan cilindar. Ostavim je nekoliko sati i probam ponovo da upalim nece. nekako upali ali jedva da ima 500 obrtaja i kao da radi na jednom cilindru lupa trese se motor gas ne prima i ugasi se. pali check engine lampicu
nesto mislim da je modul paljenja ali nisam siguran

rascho
Automobil: Lada 112 1.5 16V

Re: pomoc hitno je

Post by rascho »

Vrlo lako moguće da je modul paljenja, ako su kablovi novi.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...

nnnnnnnn
Automobil: lada 111

Post by nnnnnnnn »

videcu ovih dana pa cu odgovoriti sta je problem

Cika Stevan
Automobil: L110

Post by Cika Stevan »

Problem jos nije resen? :sad:

nikola110
Automobil: Lada 110

Post by nikola110 »

bobina.. tako i mene radi kao na tri klipa.. na sve kablove ima iskru ali oped trokira i skace kola.

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

a svecice, kakve su i kolliko su pretrcale?
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Post Reply