Puno hvala na komentarima zasad
vazman wrote:Pozdrav druže!
Jel si ti slučajno iz Kopra? Moji drugari lada klubovci već su primetili neku 2107 u gradu i još nije u našem klubu

Vidim, da su ti tablice SLO
Ako ti nešto treba, sada znaš kojeg možeš nešto pitati
Crvena unutrašnjost je ludnica, i ja imam istu kombinaciju kod 2103, bela ispolja i crvana unutrašnjost
Eto, srečno sa autom, i nadam se da ju planiraš čuvati i srediti joj sve nedostaktke koje ima, tehničke i vizualne i da ti bude u ponos.
Pozz

kakve su ovo sherlock holmes scene?

ali jeste, koper više manje, ja osim jedne nive i jedne simpatične rive nisam zasledio ništa.. čujemo se na zs naprijed..
kad več vidim da vas ima dosta oldskulera tu, jedna slika šta je bilo pored u avtu
bruyoni wrote:Kakva crna 20W-x ulja?! Rusi u uputstvu iz '95 počinju preporuku od 10W40 pa za žestoke minuse pričaju o 5W30 a ožestokum plusu 15W40 i to od SG ulja kreću.
Znači ko što Jeronimo kaže 10W40 ili 5W40 polusintetike, nije značajna razlika u ceni, i teraš da te ne boli glava. Ova gusta mogu samo da gruvaju pritisak na hladan motor pa da oštećuju semeringe plus što im treba sto godina i po lepom vremenu da dođu do ventilske galerije a da ne pričamo kako zimi imaš metal na metal kontakt duže od minuta
stvarno, tako kaže uputsvo...
...ali sam mislio da ima tu neke promjene, onako naprijed sa vremenom ovo ono..
i nešto koje sam dobio u poklon, mislim da je prava era, i da mogu lagano to imat
još onako, za pored.. na ljevoj strani motora, znači vozački strani, našao sam jednu cjevku, možda nekdje pola metra i pola centimetra široka, dole na zaštiti motora... neka ideja odakle došla? ili napravim neku sliku?
sretno!!