Piaggio Beverly 200, dakle 200 ccm, 20ks, 2001. godiste. nasao sam ga maltene u komsiluku. covek od koga sam ga kupio a kod koga je bio prethodne 3 godine ga je toliko cesto vozio po gradu da ga nisam video ni jednom niti sam znao da postoji takav skuter u Zajecaru, sto mi je on kasnije i potvrdio pricom da ga je vozio jednom u 15-20 dana i da je motor vise stajao nego sto je vozen. detaljnim pregledom po kupovini sam utvrdio da je skuter i vise nego u odlicnom stanju za svoje godine, osim par ogrebotinica, i da je prakticno bez ulaganja osim akumulatora koji sam morao da kupim jer je prethodni crkao upravo od stajanja.
od maja meseca, od kako je kod mene, prezadovoljan sam. snage ima dovoljno, razvija brzinu koja je meni dovoljna a zbog velikih tockova tako dobro pegla da imate osecaj da vozite fotelju. kilometraza nesto manja od 8000 km ali prethodni vlasnik mi kaze da verovatno ima malo vise ali na osnovu stanja skutera moze sa sigurnoscu da proceni koliko. evo i par slicica pa procenite sami.

i malo sa voznje