Bomba ispod Audija u Vrscu
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Bomba ispod Audija u Vrscu
Jutros,vozi me cale na fakultet i vidimo policijsku blokadu,vatrogasna kola...Pomislim prvo neki pozar ko ce ga znati,ali mi je bilo cudno sto je ceo kraj bio blokiran.Posle mi cale javio da je podmetnuta bomba ispod Audija A4.
Sadrzala je oko 500 g eksploziva koji se aktivirao daljinski.Definitivno je Vrsac postao divlji zapad.Prvo bekstvo zatvorenika,sad ovo...
Sadrzala je oko 500 g eksploziva koji se aktivirao daljinski.Definitivno je Vrsac postao divlji zapad.Prvo bekstvo zatvorenika,sad ovo...
http://suv-freak.forum-2007.com
- milicevicv
Re: Bomba ispod Audija u Vrscu
Bojan wrote:Jutros,vozi me cale na fakultet i vidimo policijsku blokadu,vatrogasna kola...Pomislim prvo neki pozar ko ce ga znati,ali mi je bilo cudno sto je ceo kraj bio blokiran.Posle mi cale javio da je podmetnuta bomba ispod Audija A4.
To je tek pocetna faza pravljenja divljeg zapada......od grada......
Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
Vrsac se za kratko vreme jako obogatio zato se i desavaju ovakve stvari.Prodaja akcija u Hemofarmu je okrenula situaciju u drugom smeru.Da vidis kakvi se ovde automobili voze da padnes na dupe.
A i jedna je od 3 najbogatije opstine u Srbiji tako da me nece cuditi da se nastave ovakve stvari
A i jedna je od 3 najbogatije opstine u Srbiji tako da me nece cuditi da se nastave ovakve stvari
http://suv-freak.forum-2007.com
Zo je ok. Ruma nije imala nikakvih vecih fabrika........akcija......Bojan wrote:Vrsac se za kratko vreme jako obogatio zato se i desavaju ovakve stvari.Prodaja akcija u Hemofarmu je okrenula situaciju u drugom smeru.Da vidis kakvi se ovde automobili voze da padnes na dupe.
Ali brate na svakih nedelju dan samo cujes bacena bomba ovom u dvoriste, pa onom, pa bomba u punom kaficu, pa izgorela diskoteka,pa ubio ovaj ovog...haos a droge kolko volis. ma haos. Ruma postala gora nego BG.
- josif visarionovic
- Site Admin

Ja preferiram rexpen CZ99 :ojosif visarionovic wrote:Od koga si kupio, reci pa da ti kazem istorijat tvog autaPera wrote:Au breA moja Samara je dosla iz Rume
![]()
Jel bas iz Rume, ili je samo RU registracija?
Sto se tice Rume, valjda ce Letnjikovac sada razumeti zasto nosimo sa sobom u kolima "penkale" i pistolje.